Om mig

Jag heter Agneta Skoog, älskar mitt jobb och tycker det är fantastiskt roligt att jobba med människor. Jag känner mig otroligt priviligerad att äntligen ha hittat mitt eget krypin på Skolgatan i Uppsala där jag kan ta hand om mina kunder.

Jag strävar efter, förutom bästa kvalitet på behandlingar, att skapa en rogivande och lugn miljö att slappna av i. 

Min resa till Skolgatan 33 har varit lärorik och spännande!
Efter min utbildning till Massageterapeut i Linköping -94 arbetade jag med massage på Selma Lagerlöf Hotell och Spa. Efter ett år i New York där jag upptäckte och blev intresserad i Yoga, flyttade jag vidare till London -98 och startade eget med olika uppdrag bl.a. Walk in Backrub på Neal´s Yard och Selfridges, Relax i Soho, Sweet as candy (Jamie Oliver), Virgin wine och Virgin student. Samtidigt utbildade jag mig till Shiatsu-terapeut på British School of Shiatsu.

Flyttade till New Zealand 2005, var mammaledig och hade massageuppdrag på Children´s Cancer Foundation och undervisade i gravidyoga. Jag gick en Yogainstruktörsutbildning på Satyananda ashram i Auckland 2007.

2008 var det dags att flytta till Sverige med min man och våra barn och jag har sedan dess jobbat på ett antal företag med massagebehandlingar bla. Team Lars Massage, Sturebadet Haga och Axelsons Spa.
Utbildningen i  Medecinsk fotvård gjorde jag på Axelsons i Stockholm.

Jag bor i Uppsala med min man och våra tre barn. På fritiden tycker jag om att träna, vara med familjen och heja på barnens fotbollsmatcher, resa, läsa och träffa människor.
Jag ser fram emot att träffa dig!

Samarbetspartner;

www.haga.sturebadet

www.winwinuppsala.se

www.axelsonsspa.se